Go4easy, voor Vaarplezier!

Boottrailers en Rubberboten
Uitgebreide Garantie
Gratis & Snel Geleverd

Go4easy, wie zitten er achter al die waterpret?

‘Vrijheid, ontspanning en mooie herinneringen zijn onbetaalbaar’
Wij zijn Bert en Melchior Knol, vader en zoon, beiden watersportliefhebbers en dus vaak samen te vinden op een van onze bootjes, dobberend op een meer. Vishengels uitgegooid, ontspannen. Heerlijk in de buitenlucht.

Bert Knol

In het dagelijks leven ben ik financieel allrounder en voornamelijk druk met cijfers. Na werktijd en in vakanties zoek ik met mijn visboot vaak het water op. Daardoor weet ik hoezeer water een gevoel van vrijheid geeft. En dat gun ik andere mensen.
Ik begon rubberboten op te kopen en te verkopen en al snel had ik de smaak te pakken.
Ik vind namelijk niets mooier dan het bieden van plezier, ontspanning en het gevoel van ‘even lekker weg zijn.’ Met onze boten en boottrailers dragen wij daaraan bij, want afgezien van de hoge funfactor zijn ze stabiel, sterk en gemakkelijk in het vervoer en het gebruik. Dat maakt dat je volop van het varen kunt genieten, zonder gedoe.
Zeg nou zelf: als je kinderen zich vermaken, kom jij als ouder ook meer toe aan je rust en plezier.

Melchior Knol

Naast mijn fulltime mbo-opleiding Mechatronica (het bouwen van robots) wil ik mijn eigen vaarplezier overbrengen op anderen. Ikzelf heb inmiddels mijn vierde rubberboot.
Uit eigen ervaring weet ik hoeveel lol je als jongeren hebt in, op en rond het water. Van emmertjes en schepjes tot snorkelen, barbecueën op het strand en muziek in je boot midden op het meer, volle kracht vooruit, stuiterend op het wateroppervlak.
Maar hoe leuk het varen ook is, ik ontdekte ook een paar nadelen. Een rubberen opblaasboot sjouwen is zwaar, zelfs bij een korte afstand. En het gebruiksklaar maken en weer opruimen kost veel moeite. Die nadelen lossen wij op met onze boten en trailers.
Mijn vader gaat binnen Go4easy over de organisatie en de cijfers. Hij zorgt dat alles vanaf de bestelling tot en met de levering en facturatie loopt als een trein. Ik heb twee rechterhanden en zorg voor de technische kant. Wij gaan voor Vaarplezier!